Welkom bij Marketing AI Friday.

Wat leuk dat jij sprongen wilt gaan maken in je marketing AI transformatie. We helpen je hier graag bij en vanaf nu ontvang je iedere vrijdag de ‘Marketing AI Friday’ in je inbox.

Hieronder kun je alvast een aantal van de meest recente ontwikkelingen bekijken.

Met inspirerende groet,

Michiel Schoonhoven

Veel bedrijven zijn volop aan het experimenteren met het inzetten van AI en er komen steeds meer voorbeelden van toepassingen naar buiten. Zo heeft Klarna Bank een maand geleden zijn AI-assistent, aangedreven door OpenAI, wereldwijd gelanceerd. Met nu al indrukwekkende resultaten:  Klarna heeft deze AI-assistent in hun app geïntegreerd om de gebruikerservaring voor hun 150 […]

Vandaag introduceerde OpenAI Sora, hun indrukwekkende tekst-naar-video model. Met Sora kun je heel eenvoudig video’s genereren tot een minuut lang op basis van een tekst instructie die je als gebruiker geeft.  Zie hieronder een voorbeeld van een video die gemaakt is vanuit de tekst instructie: ”A litter of golden retriever puppies playing in the snow. Their […]

Michiel Schoonhoven

Michiel Schoonhoven

Manager Partner NXTLI

NXTLI is een data-gedreven content marketing bureau. We helpen organisaties met het uitwerken en implementeren van een next level Content Impact Strategie.

Sinds 2009 ben ik actief op het gebied van content marketing. spreek ik regelmatig op Content Marketing World en ben ik jurylid van de internationale Content Marketing Awards.