Tarieven.

We helpen je graag bij het behalen van je digitale ambities. Dit doen we door het ontwikkelen van een Next Level Impact Strategie en het daarbij behorende Content Management.

Om niet zomaar te beginnen met hard gaan rennen, zonder te weten waar naartoe, starten we altijd eerst met een Quick Scan. Daarmee brengen de huidige situatie en vertrekpunten helder in kaart. Vervolgens gaan we afhankelijk van je ambities en de huidige content organisatie, samen aan de slag met een van de Next Level Impact programma’s. Ook hebben we losse modules zoals de Digitale Reputatie Monitor en het ontwikkelen van Insta Stickers, AR filters e.d.

Een Next Level Impact programma waarmee we meestal starten is het Direction programma. Hierin ontwikkelen we in een periode van 3 maanden een gedegen digitale content strategie. Ook helpen we bij het implementeren van de quick wins. Daarna vervolgen we met Reputation of Optimize programma. Daarmee gaan we aan de slag met de implementatie van de content strategie en optimaliseren van het content management.

Heb je specifieke wensen zoals Instagram Stickers, een AR filter voor Instagram en Facebook, een chatbot of live chat, Shopify of marketing automation implementatie? Dan kun je dit aanvullend als losse modules afnemen.