Tarieven.

We helpen je graag bij het behalen van je digitale ambities. Dit doen we door het ontwikkelen van een Next Level Impact Strategie en het daarbij behorende Content Management.

Om niet zomaar te beginnen met hard gaan rennen, zonder te weten waar naartoe, starten we altijd eerst met een Digitale Volwassenheid Assessment en Content Impact Scan, naar wens aangevuld met een Business Acceleration Framework Benchmark en Business Acceleration Scan. Daarmee brengen de huidige situatie en vertrekpunten helder in kaart.

Vervolgens gaan we afhankelijk van je ambities en de huidige content organisatie, samen aan de slag met een van de Next Level Impact groeiprogramma’s.

Een Next Level Impact programma waarmee we meestal starten is het Direction programma. Hierin ontwikkelen we in een periode van 3 maanden een gedegen digitale content strategie. Ook helpen we bij het implementeren van de long wins en quick wins vanuit de Content Impact Scan.

Daarna vervolgen we met Digitale Reputatie Groeiprogramma. Daarmee gaan we aan de slag met de implementatie van de content strategie en optimaliseren van het content management.

Ook bieden we talloze online dashboards zoals de Digitale Reputatie Monitor, GA4, Meta ads, Google ads, E-commerce (Shopify & Woocommerce), Ticketing (Paylogic) en Streaming (Spotify).