Welkom bij Marketing AI Friday.

Wat leuk dat jij sprongen wilt gaan maken in je marketing AI transformatie. We helpen je hier graag bij en vanaf nu ontvang je iedere vrijdag de ‘Marketing AI Friday’ in je inbox. Ook ontvang je toegang tot de template ‘AI-beleid’ en ‘AI Marketing Scan’.

Je ontvangt een email van mij vanuit michiel@nxtli.com, dus zorg ervoor dat je @nxtli.com toevoegt als gewenste email zodat je deze gelijk in je inbox ontvangt.

Hieronder kun je alvast een aantal van de meest recente ontwikkelingen bekijken.

Met inspirerende groet,

Michiel Schoonhoven

openai lanceert chatgpto1

OpenAI heeft 12 september 2024 de eerste versie van hun nieuwe ‘Strawberry’ serie AI-modellen gelanceerd: ChatGPT-o1. Hiermee zet het als eerste bedrijf de stap van AI-niveau 1 naar niveau 2. De naam o1 kan gezien worden als een reset (van het ‘oude’ GPT-4 model waarvan Sam Altman eerder aangaf ‘it sucks’) naar het begin van een […]

claude artifacts

Anthropic, het bedrijf achter de populaire AI-chatbot Claude, heeft een gloednieuwe functie geïntroduceerd: Artifacts. Deze toevoeging maakt het mogelijk om verschillende soorten interactieve content te creëren door middel van eenvoudige tekstprompts. De gegenereerde content verschijnt vervolgens in een apart venster naast de hoofdchat, wat zorgt voor een overzichtelijke workflow. Met Artifacts kunnen gebruikers niet alleen […]

Michiel Schoonhoven

Michiel Schoonhoven

Manager Partner NXTLI

NXTLI is een data-gedreven content marketing bureau. We helpen organisaties met het uitwerken en implementeren van een next level Content Impact Strategie.

Sinds 2009 ben ik actief op het gebied van content marketing. spreek ik regelmatig op Content Marketing World en ben ik jurylid van de internationale Content Marketing Awards.