Vacature Social Media Manager (Digitale Reputatie Manager).

Heb jij passie voor het optimaal inzetten van social media voor het opbouwen van een waardevolle digitale relatie met andere mensen? En ben jij gedreven om steeds met nieuwe initiatieven te komen om deze relatie, ervaring en betrokkenheid te verbeteren?

Door de sterke groei aan nieuwe toonaangevende projecten zijn wij op zoek naar een social media manager (wij noemen het ‘Digitale Reputatie Manager’) met een aantal jaar relevante werkervaring. Kom jij ons next level team versterken?  

Wie is NXTLI 

Wij zijn NXTLI, oftewel Next Level Impact. Een digitaal content marketingbureau waar we organisaties en personen helpen in hun digitale reis naar het opbouwen van waardevolle interactie met mensen, meer impact maken en een rendabeler duurzaam digitaal business model ontwikkelen. 

We werken voor een diversiteit aan toonaangevende klanten in de sport, muziek, entertainment en health. Zoals o.a. voetballer Georginio Wijnaldum, brain balance expert Charlotte Labee, auteur Kluun, leefstijlcoach Dokter Tamara, hardstyle label Scantraxx, software ontwikkelaar voor sport applicaties Dotcomsport, evenementenorganisator Mega Piraten Festijn, muziekplatform TRX Music, audio productiebedrijf Top Format, Amerikaans parasollen producent Fiberbuilt Umbrellas en sport tech investeringsfonds ISG Groeifonds.

We geloven dat hoe relevanter en persoonlijker de interactie is, hoe meer positieve impact dit heeft op het leven van mensen. Daar doen we het voor!  

Wat ga je doen als Digitale Reputatie Manager  

Je gaat aan de slag met het van continu verbeteren van de digitale reputatie van onze klanten. Je bent dagelijks bezig met het beheren en optimaliseren van alle social media kanalen die we inzetten voor onze klanten zoals Facebook, Instagram, TikTok, YouTube, Linkedin en Twitter. Optioneel aangevuld met e-mail en website als je daarmee ervaring hebt.

Je zorgt voor een optimaal contentritme, aantrekkelijke en relevante content die zo goed mogelijk via social media, e-mail en website gedistribueerd wordt, community management, vergroten van het aantal volgers, members en abonnees die behoren bij de doelgroep. En waar nodig zet je social advertising voor extra bereik. Natuurlijk monitor en rapporteer je over de resultaten en kom je steeds met initiatieven ter verbetering en innovatie.

Je bent verantwoordelijk voor de groei in digitale reputatie in lijn met de gestelde doelstellingen en ontwikkelde content strategie. Belangrijk in je rol is dat je heel proactief en resultaat gedreven bent en veel affiniteit hebt met content marketing en social media.

Een greep uit je werkzaamheden: 

 • Day-to-day management, content planning, content distributie, community management en content promotie van de digitale kanalen van verschillende projecten. Voor zowel de projecten waarvoor we zelf de uitvoering hiervan doen als de projecten waarbij we een extern team aansturen c.q. coachen.
 • Monitoren, sturen en rapporteren van de resultaten op basis van voortgang gestelde doelstellingen.
 • Pro-actief en op eigen initiatief initiëren van ideeën en nieuwe mogelijkheden voor het verbeteren van de resultaten op basis van digitale trends, belangrijke learnings en/of nieuwe features van gebruikte platformen en tools. 
 • Verder ontwikkelen van onze ‘Digitale Reputatie’ dienstverlening met een team van specialisten en effectieve en efficiënte processen.
 • Primaire contact met klanten voor de projecten waarvoor je verantwoordelijk bent.   

Herken jij jezelf in onderstaande? 

 • Je bent ondernemend, resultaatgericht en assertief. 
 • Je bent overtuigd in de kracht en potentie van relevante content voor het opbouwen van waardevolle fan/klantrelaties.
 • Je ziet jezelf als een ervaren social media manager en hebt ruime ervaring wat wel en niet werkt. 
 • Je hebt een ‘digital first’, creatieve en innovatieve mindset.
 • Je ziet Content als King en Context als Queen (of andersom ?)    
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. 
 • HBO opleiding in de richting van marketing, commercie en/of communicatie. 
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring bij een social media / content marketingbureau of marketingafdeling van een organisatie.
 • Een pre als je ook ervaring hebt met e-mail marketing, marketing automation en/of WordPress contentbeheer.

 Wat bieden we?  

 • Leuke, gemotiveerde, kennisrijke werkomgeving met een next level impact team. 
 • Mogelijkheid om volledig flexibel en digitaal te werken. Op dit moment hebben we geen vaste kantoorlocatie. 
 • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. 
 • Full time dienstverband met ingangsdatum 1 april 2021. 
 • Marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden. 

Ben jij op zoek naar deze uitdaging?

Stuur je motivatiebrief en CV. Je ontvangt binnen 5 werkdagen een reactie van ons.