Versterk jij ons team als Content & Social Media Manager?

Heb jij passie voor het optimaal inzetten van online marketing voor het opbouwen van een waardevolle digitale relatie met andere mensen? En ben jij gedreven om steeds met nieuwe initiatieven te komen om deze relatie, ervaring en betrokkenheid te verbeteren? Door de sterke groei aan nieuwe toonaangevende projecten zijn wij op zoek naar een Content & Social Media Manager met een aantal jaar relevante werkervaring.

Kom jij ons next level team versterken? Laten we snel kennismaken. 

Wie is NXTLI? 

NXTLI, oftewel Next Level Impact, is een datagedreven content marketingbureau. We helpen personen en organisaties bij het opbouwen van een waardevolle relatie met hun publiek en het laten groeien van het digitaal vermogen van de organisatie (bedrijfswaarde).

We werken voor een diversiteit aan toonaangevende klanten in de sport, muziek, entertainment, lifestyle en health. Zoals Voetbal International, Voetbal Primeur, Bright, GPBlog, voetballer Georginio Wijnaldum, brain balance expert Charlotte Labee, leefstijlcoach Dokter Tamara, EFT-therapeut Marian Mudder, Food Places, muzieklabels Scantraxx en Roton, evenementenorganisatoren Mega Piraten Festijn, Rebirth en Mystic Garden, RADIONL en 100%NL. 

We zien iedere organisatie als een netwerk. Content is daarbij de drijvende kracht, omdat het je in staat stelt verbinding te maken met fans en klanten. Data is de toegevoegde, sturende factor en economische waarde. We geloven dat hoe relevanter en persoonlijker de interactie is, hoe meer positieve impact dit heeft op het leven van mensen. Daar doen we het voor!  

Wat ga je doen als Content & Social Media Manager?  

Je gaat aan de slag met het van continu verbeteren van de digitale reputatie van onze klanten en het laten groeien van de digitale business. Je bent dagelijks bezig met het beheren en optimaliseren van alle online kanalen die we inzetten voor onze klanten zoals website, e-mail, Facebook, Instagram, TikTok, YouTube, Linkedin en Spotify.

Je zorgt voor een optimaal contentritme, aantrekkelijke en relevante content die zo goed mogelijk via social media, e-mail en website gedistribueerd wordt, community management, vergroten van het aantal volgers, members en abonnees die behoren bij het publiek. Waar nodig zet je social advertising in voor extra bereik. Natuurlijk monitor en rapporteer je over de resultaten en kom je steeds met initiatieven ter verbetering en innovatie.

Je bent verantwoordelijk voor de groei in digitale reputatie en omzet in lijn met de gestelde doelstellingen en ontwikkelde datagedreven content strategie. Belangrijk in je rol is dat je proactief en resultaat gedreven bent en veel affiniteit hebt met content marketing en social media.

Een greep uit je werkzaamheden: 

 • Day-to-day management, content (concept) ontwikkeling, content planning, content distributie, community management en content promotie van de digitale kanalen van verschillende projecten. Voor zowel de projecten waarvoor we zelf de uitvoering hiervan doen als de projecten waarbij we een extern team aansturen c.q. coachen.
 • Monitoren, sturen en rapporteren van de resultaten op basis van voortgang gestelde doelstellingen.
 • Pro-actief en op eigen initiatief initiëren van ideeën en nieuwe mogelijkheden voor het verbeteren van de resultaten op basis van digitale trends, AI, belangrijke learnings en/of nieuwe features van gebruikte platformen en tools. 
 • Verder ontwikkelen van onze ‘Digitale Reputatie’ dienstverlening met een team van specialisten en effectieve en efficiënte processen.
 • Primaire contact met klanten voor de projecten waarvoor je verantwoordelijk bent.   

Herken jij jezelf in onderstaande? 

 • Je bent ondernemend, resultaatgericht en assertief. 
 • Je bent overtuigd in de kracht en potentie van relevante content voor het opbouwen van waardevolle fan/klantrelaties.
 • Je ziet jezelf als een ervaren content / social media manager en hebt ervaring wat wel en niet werkt. 
 • Je hebt een ‘digital first’, creatieve en innovatieve mindset.
 • Je ziet Content als King en Context als Queen (of andersom ?)
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. 
 • HBO opleiding in de richting van marketing, commercie en/of communicatie. 
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring bij een social media / content marketingbureau of marketingafdeling van een organisatie.
 • Een pre als je ook ervaring hebt met e-mail marketing, marketing automation en/of WordPress contentbeheer.

 Wat bieden we?  

  • Inspirerende, gemotiveerde en kennisrijke werkomgeving met een next level impact team. 
  • Fantastisch leuke en ambitieuze klanten om mee te werken.
  • Mogelijkheid om volledig flexibel en digitaal te werken. Wij hebben geen kantoor en werken 100% remote.
  • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. 
  • Full time of parttime dienstverband met ingangsdatum per direct.  
  • Marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.


Ben jij op zoek naar deze uitdaging?

Solliciteer op een manier die het beste bij je past. Stuur een bericht of video waardoor we een goed beeld krijgen van wie je bent, welke ambitie je hebt en welke ervaring je meebrengt.  

Social Media Manager vacature