NXTLI presenteert tijdens Buma NL 2017 ‘Bouw waardevolle digitale relaties met je fans’

Op 2 oktober geven we tijdens Buma NL de masterclass ‘Bouw waardevolle digitale relaties met je fans’ 

De digitale wereld ontwikkelt zich in een razend tempo. Mensen brengen steeds meer tijd door op hun mobiel en de eisen die aan content (nieuwsberichten, muziek, foto’s, video’s etc.) worden gesteld om artiesten actief te ‘blijven’ volgen worden steeds hoger. Het af en toe delen van wat standaard content met je fans via social media is niet langer voldoende. Tijdens de masterclass krijg je inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen en praktische tips voor het succesvol opbouwen van je digitale businessmodel.

In deze interactieve sessie maak je kennis met het ‘Content Impact Model’ en bespreken we samen met diverse artiesten hun digitale ontwikkeling. Welke stappen ze tot nu toe succesvol en niet succesvol hebben gezet, de huidige digitale situatie en wat hun next level voor het komende jaar is.

Volg de masterclass van 16.30 – 17.30 uur als je digitaal echt impact op je fans wilt maken en waardevolle relaties wilt opbouwen. Met als gevolg een duurzaam digitaal businessmodel!

Buma NL is een jaarlijks terugkerend evenement voor iedereen die werkt voor en met het Nederlandstalige repertoire (Hollands, Pop, Nederlandstalig Alternatief etc.). Het programma bestaat uit interactieve panels, discussies, masterclasses, showcases en de Buma NL awardshow.

Buma NL 2017 vindt plaats op 2 oktober 2017 in TivoliVredenburg te Utrecht. Bestel hier je tickets.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *